Harrsommer 3

Tekst: Åsmund Indrebø Næs

[flickr style=»width:450px;»]photo:3716471162[/flickr]

Etter fjorårets blockbustere harrsommer 1 og 2, bestemte vi oss for å fullføre trilogien. Som kjent er enern ofte best, men så var ikke tilfelle denne gangen.

Harrsommer 3 var selvfølgelig regissert av Førern. Tekstforfatter Myjlaren og kameramann Unge T kastet seg også på produksjonen, og til settet vi dro. Settet var selvfølgrlig Tøsesklia, eller harrlandet som vi kallere.

Fredag
Etter bonding med jokere i det lokale fiskermiljøet, fikk vi innlosjert oss ved elvebredden. En frekk campinghytte på en nedlagt campingplass ble resultatet. Betalinga ble gjort på håndverksmåten, og alle var glade. Bortsett fra futen kanskje. Og fogden.

Det regnet katter og hunder da vi ankom Tøsesklia. Baetisklekkingene var enorme, men det var allikevel ingen fisk oppe og vaket. Vinden var også kraftig, og vi bestemte oss for å ta det pent den første dagen. Førern og Unge T ville allikevel teste bellyboatene. Myjlaren ventet nedstrøms, og tok omisder imot to overbegeistrede ribbere. De hadde floatet med danica-imitasjonene ute, og de lange flytende langs land hadde gitt gode resultater. En ørret på 1250 gram hadde rullet over danica-imitasjonen til Førern. Gratulerer!

Etter lunsj i gapahauken dro vi omsider tilbake til hytta. Vi fikk låne grillen til svenskekongen, alias carl g, og diska opp med koteletter. Pilsen fikk bein å gå på, og det ble etterhvert high stakes poker med fluer i potten. Førern flaksa selvfølgelig inn begge rundene, og robba de undersåttes fluebokser med god samvittighet. Rødbetgjengen blei skikkelig fulle, og vi sovna til Bård og Lars som så mange ganger før.
[flickr style=»width:450px;»]photo:3716470684[/flickr]

Lørdag
Vi våknet til helt perfekte forhold. Unge T og Føritida bestemte seg også denne dagen for å benytte bellyboatene. Myjlaren ventet igjen nedstrøms, og igjen tok han imot to overbegeistrede ribbere. Denne gangen hadde Unge T satt ny harrrekord i klubben, et eks på 1200g. Gratulerer Unge T! Førerns selvutnevnte tittel ”Harrkongen” mistet plutselig mye av sitt innhold. Storfangsten på bellyboat-turene gjorde at Myjlaren også måtte til pers i flyteringene, på tross av at de medfører høy mikk-faktor. Fangsten gjorde også at det stort sett ble flyteturer resten av oppholdet. Det var stort sett lite vakende fisk, og bellyboatene ble redningen. Vi traff også norges kosligste kar, som i kjent rib-ånd ble kronet kosligkongen.
Vi fikk flere store fisk denne dagen, og på kvelden spiste vi taco og drakk øl. Stemningen var god, og ble ytterligere løftet et par hakk da Unge T valgte å åpne Maryland cookies pakka og servere godene pr fat, pensjoniststyle.
[flickr style=»width:450px;»]photo:3716477482[/flickr]

Søndag
Søndagen lignet mye på lørdagen. Vi cruiset ned favorittstrekket i bellyboat og kjørte opp igjen for ny runde. Også denne dagen ble det landet mye pen fisk. Anders leverte bestenotering med sin første ørret over lakenet, 1200g. Gratulerer igjen, unge T!

Konklusjon
Den viktigste lærdomen var trolig om bellyboater og deres styrke under vriene forhold. Man får også mulighet til å finne nye og spennende strekker på denne måten. Turen ble også sommerens rikeste på storfisk, og kan virkelig kategoriseres som en høyst erotisk landingsorgie. En velfortjent sexytime for trioen, no condoms selvfølgelig. Det råder liten tvil om at Harrsommer 3 vil stå som en bauta i rib-historien.

[flickr style=»width:450px;»]photo:3715654419[/flickr]
[flickr style=»width:450px;»]photo:3715646721[/flickr]

[flickr]set:72157621248421937[/flickr]

5 Comments »

 1. Fiskeporr.

  Kommentar by Magne — 5. august 2009 @ 22:14

 2. Big up til cookies servert pensjonist style! Det var vel høydaren…

  Kommentar by Vademannen — 6. august 2009 @ 00:40

 3. Etter å ha lest om slikt langt fremskredent fiske har jeg lite annet valg enn å med skammen brennende i ansiktet begå harr-akiri. Taktfaste slag mot kroppens bløtvev med en dypfryst harr, som straff for ikke å ha fanget selv.

  Kommentar by Knut — 5. september 2009 @ 22:52

 4. … [Trackback]

  […] Read More here: ribweb.org/2009/07/harrsommer-3/ […]

  Tilbakesporing by Wikipedia Referenzen — 11. oktober 2013 @ 21:28

 5. … [Trackback]

  […] Informations on that Topic: ribweb.org/2009/07/harrsommer-3/ […]

  Tilbakesporing by Loans For People With Poor Credit — 12. oktober 2013 @ 07:17

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment