Kilsviken Open / Generalforsamling 07

Tekst: Åsmund Indrebø Næs

Yes:

[flickr style=»width:450px;»]photo:2888121654[/flickr]

Tiden var kommet for årets generalforsamling. Arrangementet skulle finne sted i Kilsviken, og alle medlemmer var påmeldt. Noen dager før avreise viste det seg allikevel at et slikt oppmøte heller ikke denne gang skulle realiseres. Kjeeks hadde likviditetsproblemer, mens Mor hadde unnskyldningsproblemer. Han landet på sykdom. Kjøben, eller KristenEdru om du vil, hadde i utgangspunktet heller ikke planer om å bli med, men etter litt lobbyvirksomhet tok han til slutt til fornuft. Vi skulle også ha med oss en førstereis på turen; David Attenborough.

Torsdag:

Vademannen, Myjlarguten og førstereis ankom Kilsviken tordag kveld, og etter obligatoriske stopp på supermarknaden og Systembolaget, brukte vi kvelden på kjøttbullar og god leske. Savnet av fiskeporr var sterkt, og vi bestemte oss for å gå til innkjøp av filmer og dasspapir morgenen etter.
[flickr style=»width:450px;»]photo:2887287119[/flickr]

Fredag:

Vi stod opp til menneskelig tid, og dro på fiskeporrsjappa. Her fikk vi naturligvis ”lite rabat”, før vi reiste utpå for å fange gjedder. Førstereis klarte mot alle odds å lure den første gjedda. Den var
riktignok ikke stor, men såvisst en gjedde. Myjlarguten alias UtrasKongen dro naturligvis opp flest og størst, med bestenotering på 2700g.
[flickr style=»width:450px;»]photo:2888122612[/flickr]
Etter fisketuren ankom Gøben rett fra Kjøbenhavn. Myjlarguten og førstereis lagde taco på hytta, mens Vade henta den siste påmeldte. Etter et flott måltid, ble generalforsamlinga avholdt. Det var tydelig at Vademannen hadde forbredt seg godt, han disket opp med en saksliste på størrelse med handlelista til the Halvorsens. Foruten det som kommer fram gjennom møtereferatet, fant vi ut at ærlighet varer lengst (?). Etter den formelle generalforsamlinga, slo vi oss uformeldt ned i sofaen med god leske, god porr og tørkerullen på bordet.

Lørdag:

På lørdag skulle vi til Bastkulltjern og fiske regnboga. Kjøben gjorde flere fine kast med streamerne, og begynte landinga tidlig på dagen. Det skulle vise seg at han virkelig hadde krutt i snella, da han tilsammen landa 4 regnbogaer. Vi synes virkelig synd på gutten da det viste seg at alle fiskene hans var tarebogaer. Alle ribbere vet jo at tarefisk fungerer som minus i regnskapet.. Vademannen fikk to flotte regnbogaer, den største på 1650g. Førstereis ble fangstløs, selv om han var nær en plass i historiebøkene. Han hadde fisk på flua i flere minutter, før den gjorde et byks, og sendte førstereis tilbake i førstereisland, dvs. uten fangst. Myjlarguuten benyttet den flotte lørdagen på kastetrening, og deltok derfor ikke i fangstkonkurransen. Oppkjøringa til hovedturen har trolig begynt. På kvelden koste vi oss igjen med god leske. Vi planla harejakt, men endte opp med med leske, leske og meir leske. Vademannen sovna i sofaen, og fikk derfor oppskåret brød i ansiktet.
[flickr style=»width:450px;»]photo:2887287767[/flickr]

Søndag:

På den helligste dagen dro vi ut på gjeddefiske, men fangsten uteble. Værgudene var vanskelig å ha med å gjørra, og den eneste morsomme stod Kjøben for. Han kastet et bananskall fra båten under dorginga, som han fikk huket 50m lenger bak i wobleren sin. Sannsynlighet: 1: 1.000.000. Synd han brukte opp flaksen på banaskall og ikke på lotto.

Konkulsjon:

En ny konstellasjon som funket bra. Førstereis gjorde en flott figur, og vi gleder oss til å se han mer i det beste selskap. En hyggelig tur.

Referat fra Generalforsamlinga:

Oppmøte: Vademannen, Kjøben, Guten og FirsPrice aka HustlaLoka.

1. Økonomi

Vegas har ikke betalt til sparekontoen. Han må betale innen 1.juli eller spare i grisen sin! Økonomiansvarlig sjekker eventuelle personlige ligningsproblemer, og setter penga på fond, Skagen Vekst.

2. Oppmøte

Har vi et problem? Nei, egentlig ikke. Det settes pris på at folk viser engasjement ovenfor turer og tidspunkter, og er med på å bidra positivt til klubbens videre vekst og fremgang.

3. Nye medlemmer

Nye medlemmer er velkomne innenfor rimelighetens grenser. Litt nytt blod er hyggelig.

4. Web

Post mer. RIB-relaterte ting skal skje på forumet på denne siden, og ikke på Facebook og Myspace. Guten har lagt ned såpass med timer på denne sida. Vi betaler også for domenet. Guten skal prøve å få til automatiske mails pr nye topic.

5. Hovedtur 07

Vade og Guten drar trolig på lørdagen, slik at de blir borte en hel uke. De som ønsker kan naturligvis bli med da.

Vade, Guten, Kjøben og HustlaLoka er garantert med. Magne og Sønn er invitert. Magne er nesten sikker. Mor og Kjeeks er usikre. O.P og Bård Tufte skal inviteres pr brev.

6. B10!

Den viktigste avgjørelsen på GF var denne: Grønlandsturen 2010 byttet ut med julefiske på Bahamas samme året! Argumentene var økonomi og celsius.

[flickr]set:72157607491654771[/flickr]

2 Comments »

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 40593 more Infos: ribweb.org/2007/05/kilsviken-open-generalforsamling-07/ […]

    Tilbakesporing by Poor Credit Loans — 12. oktober 2013 @ 06:25

  2. … [Trackback]

    […] Read More here: ribweb.org/2007/05/kilsviken-open-generalforsamling-07/ […]

    Tilbakesporing by bad credit loans — 12. oktober 2013 @ 09:55

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment