Førpremiere i Son: Guutens gebursdagsfiske

Tekst: Åsmund Indrebø Næs

Klubbbens harde kjerne hadde valgt å legge årets første ekskursjon til Son. Kjeeks, Myljar-Guuten og Copenhagen rulla inn med utrolig stor varebil denne nydelige lørdagsformiddagen. Det tok flere timer før den nå alkoholiserte Wade skulle vise seg på svabergene, og da han først dukket opp, var det ikke

Årets første opptur stod Kjeeks for. Det slo ned som lyn fra klar himmel da inspektøren plutselig hadde landa en nydelig sjøaure på halvkiloen. Naturligvis var det Guuten som fulgte opp med kontrafisken, 340 gram viste den godt brukte elektroniske vekta hans. Kjøben jobba febrilsk med å utligne forspranget til DSC02093sine to fiskekompiser, men kompetansen og trua nådde dessverre ikke opp. Han klarte riktignok å landa en søt liten torskebaby. Vi skulle selvfølgelig ønske det var aure som hadde funnet Kjøbens sluk attraktiv, men dessverre:

Vi hadde naturligvis bøttevis med empati for Kjøben, og utelot selvfølgelig på dette tidspunktet å fortelle at han faktisk hadde landa en syk taretorsk. Dagen ble til kveld, og da skumringen senket seg, vendte vi skuta hjemover. Takk for en fin førpremiere gutter. Sees på offisiell kickoff neste helg!

[flickr]set:72157607488780034[/flickr]

1 kommentar »

  1. … [Trackback]

    […] Read More: ribweb.org/2007/03/førpremiere-i-son-guutens-gebursdag/ […]

    Tilbakesporing by SEOkomm Seokanzler — 12. oktober 2013 @ 07:29

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment