Kickoff i Kilsviken

Tekst: Åsmund Indrebø Næs

Endelig var sesongen igang, og i tradisjonens tro skulle vi ha kickoff i Kilsviken, Sverige.

Fredag:

Kickoff-RIB-2008-010Myjlarguten (Åsmund) og Veabjønn (Arnstein) dro i forvegen fredag formiddag for å handle inn mat, drekka og tår. Samarbeidet dem imellom fungerte utmerket godt, og timene i bilen føyk forbi som graut på en lørdag (?). Etter noen timer med pils og sol i Kilsviken ble bil nr. Zwei klokket inn. Her satt Vademannen / Føreren, Attenborough (Anders) , Kjøbenhavnern og denne turens førstereis (Magne). Vi ble sittende og kose oss ute noen timer da ølet fungerte som det skulle; humøret var stigende, latteren satt løst og stemningen var luftig og sommerlig. Dag ble til kveld, og kveld ble fryktelig fort til natt. Det vil si for enkelte av oss. Kjøbenhavnern åpna ballet ved å legge seg rett etter barne-tv, før Vademannen tok kvelden etter neste programpost, Midt i Smørøyet. Myjlaren, Hustla og Førstereis så ferdig Lørdan med Dan Børge og kasta inn håndklet litt over midnatt. Det ble en tidlig kveld, noe Veabjønn virkelig ikke var fornøyd med. Han hadde såvisst andre tanker om klubben, og ble sittende oppe på trass.

Lørdag:

DSC_0036Vi våknet temmelig uthvilt (til RIB å være) lørdag morgen, og var alle klar for en stor dag i felten. Føreren samlet troppene og sendte dem ut til dyst rett etter egg & bacon-frokost. Og mårratåra. Vi ankom Bastkulltjern med strålende vær og humør likedan. Fangsmessig skulle det vise seg å bli Kjøbens dag. Kjøbenhavnern hadde tydeligvis tatt med seg noen dansketriks, for han hadde masse action gående, og landet etterhvert to regnbuer på 2000 og 2360g. Han ble omdøpt Orakelet, mens flere av de andre medlemmene fikk overtrua. Førereren, Myjlaren og Hustla ble stående og kaste og kaste og kaste til mørket la seg, mens de tre andre gjorde en tidligere retur mot hytta. Da den slitne og overtruende trioen endelig kom seg tilbake, var bordet dekket og sjåførlaget hadde laget en nydelig middag av dagens fangst, michelin style.
Etter middagen satt Hustla ny norgesrekord i dårlig yatzyrunde, 101. Under streken måtte han stryke alt utenom 1par, 2par og sjanse!! Vi spilte Buzz og koste oss, før den slitne gjengen ble klokket inn av sovejesus sånn cirka 04. Dette var et mer ungdommelig søvnmønster, noe Veabjønn likte å sette pris på.

Søndag:

På søndag formiddag dro Veabjønn hjem da pliktene kalte. De fem andre gjorde en bomtur til Bastkulltjern. De kastet og kastet, men fisken var såvisst ikke interressert å havne i håen til nårbaggarne. Selv ikke Orakelet knakk koden. En sliten gjeng vendte omsider snuta mot fedrelandet. Takk Kilsviken for nok et hyggelig opphold!

Konklusjon:

Denne turen var spesiell. Hva fangst og drekka angår var turen langt under pari. Allikevel hadde vi det hyggelig, og vi beviste for oss selv at RIB går en flott sesong i møte. Dette på bakgrunn av at vi som gruppe utviste høy moral og godt med tru. Førstereisforbannelsen lever også videre. Heldigvis.

Nytt begrep:

Føreren sier = typ Simon says

Vi så:

Jallakonge
Trashkonge
Død rødrev
Messias

[flickr]set:72157607491037199[/flickr]

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment