Kickoff i Kilsviken

Tekst: Åsmund Indrebø Næs

YEP:
Endelig var sesongen igang, og for en sesongåpning (hvertfall for 75% av generalforsamlinga).

FREDAG:
De fire grunnpilarene møttes igjen på avtalt sted fredag formiddag, klar for ny sesong, nye muligheter og mer moro.
[flickr style=»width:450px;»]photo:2887295507[/flickr]
RIB-bilen tok oss straka vegen til Kristinehamn, der første stopp var fiskesjappa; det er jo utstyret det kommer an på (jmfr profilen til Kjeeks).”Lita rabat” på utstyret er heller ikke å forakte, ”jaja men san!”. Andre stopp i byen var Systembolaget. Vi fikk fler stygge ”jævla norbaggar”-blikk da vi gjorde en høylytt samfunnskommentar i lokalet til det som viste seg å være utkankt-Sveriges kirke.

[flickr style=»width:450px;»]photo:2887295475[/flickr]

Da vi kom frem viste det seg at øksmørdaren (naboen) hadde gjort pinneved av brygga. Den engang så flotte båtplassen, var nå bare varme fra å bli definert som et st.hans-bål. Vi klarte likevel å kaste loss (?), og kom oss ut på Vanern. Dessverre var klokka blitt mye, og mørket falt fort på. Resten av kvelden ble brukt til å spise, drikke og preike piss. Vi spilte også Buzz, der Vademannen som vanlig ga oss en solid overhaling. Føreren var trolig tilbake.

LØRDAG:
Heldigvis var det ikke premiere denne lørdagen. Vi kom oss opp til menneskelig tid, og førte skuta mot edelfiskland, dvs. Karlskoga. Sola skinte og fluestangene skulle få nok å gjøre denne nydelige lørdagen.
[flickr style=»width:450px;»]photo:2887296237[/flickr]

Vademannen åpna ballet med en flott regnboga på 2500 gram. Resten av dagen, og morgendagen forøvrig, var preget av landing, landing og atter landing (for tre av gutta vel og merke). Myjlarguuten (med j’en foran l’en) kom i kampens hete opp med et nytt, flott og passende kallenavn til seg selv; Utraskongen. ”Påskeharen” viste seg også denne dagen, og var fryktelig glad på Myjlar sine vegne da han på elegant vis landa sin første regnboga på flue. Kjøbenhavn fikk også høl på hinna si, da han på tampen av dagen landa en nydelig boga på 2200g. Dette var dessverre ikke tilfellet for Værdar’n. Det er utrolig hva en fisk, eller mangel på en, kan gjøre med et menneske. Kjøben ble veldig snakkesalig, mens Værdar’n såvidt åpnet gapet på dette tidspunktet. Han klarte heller ikke stoppe på rødt lys.

På hytta stekte vi biff, som forøvrig ikke ble noen suksess. Myjlar la seg langflat, og tok kritikken. Kjøben hadde lovt oss lussekatter, men det ble aldri no attåt kaffen.
Etter maten drakk vi øl. Hvetfall Guuten. Kjøben lukta ikke engang på korken, og fikk derfor kallenavnet KristenEdru. Det passer egentlig bra til han, så fortsett å bruk det!

SØNDAG:
Den helligste dagen i uka ble brukt til landing (for 75% av gruppa). Sola strålte igjen, og vi strålte med (hvetfall 75% av gruppa). Vi prøvde oss først på Vaneren, men ga opp da vi skjønte at gjedda trolig hadde tatt en tidlig påskeferie. Ved Bastkulltjern hadde ingen tatt påskeferie; regnbogaer, røyer og brunauerer har aldri hatt så mye å gjøre. De fleste endte på grillen. Landing, landing og atter landing var igjen stikkordene. Særlig Wade og Utraskongen fikk nok å veie inn. Kryssfiske på langsida var virkelig effektivt. Også Kjøben hadde trua tydelig plassert under kategorien ”kontroll”. Værdar’n hadde det dessverre ikke. Rett i Bøtta har aldri vært vitne til en så tydelig kapitulasjon. Denne søndagen lå Værdar’n hovedsaklig i bilen.
[flickr style=»width:450px;»]photo:2888130436[/flickr]
[flickr style=»width:450px;»]photo:2888129518[/flickr]
KONKLUSJONER:

1. Internt / Fiske / Tru:
Dette var ingen kickoff, men en kickstart (for 75% av gruppa).

Vademannen:
Viste seg som en sterk fører på alle omårder. Han har trolig aldri sittet tryggere på toppen av hierarkiet.

Kjøben og Myjlar:
Leverte godt over pari. Trua er definitivt under kontroll.

Værdar’n:
Blir trolig bytta ut med Tokka til hovedturen. Vi håper selvfølgelig at han kan hente seg inn igjen til juni, men etter en slik fadese blir det tøft. Fryktelig tøft. Må begynne på nytt.

2. Kallenavn:
Fantastisk. Bl.a disse så dagens lys:

Wade: Vademannen
Kjøben: KristenEdru
Guuten: Myjlar (med j’en foran l’en), UtrasKongen
Kjeeks: Værdar’n

3. Mat, tår og orden:
På dette feltet fungerte ting dårlig. Hytta var konstant bomba, og bålplassen likedan. Tåra ble servert veldig urytmisk og sporadisk. Savnet av a mor var tydelig!

4.Fisk:

Wade:
Regnbåga 2,5
Regnbåga 2,1
Ørring 0,86
Røding 1,2
Røding 0,9
Røding 0,5
Røding 0,6

Myjlaren:
Røding 0,46
Røding 0,5
Regnbåga 2,04
Ørring 0,74

Køben fra Gøben:
Røding 0,66
Regnbåga 2,21

Værdar’n:

Alle fiskene ble tatt disse fluene:
– Hvit med gullhode
– Montana med rødt hode
– Svart og grønn

5.Takkskaruha:

Takk Kilsviken for nok et flott opphold!
Og takk til påskeharen for å være kompis!

[flickr]set:72157607488710818[/flickr]

3 Comments »

 1. Sinnsykt legendarisk referat ass! Vademannen, Myjlar og KristenEdru blei født…

  Kommentar by Vademannen — 24. oktober 2009 @ 19:16

 2. … [Trackback]

  […] There you will find 35083 more Infos: ribweb.org/2007/03/kickoff-i-kilsviken/ […]

  Tilbakesporing by Vegan recipes — 11. oktober 2013 @ 22:06

 3. … [Trackback]

  […] Read More Infos here: ribweb.org/2007/03/kickoff-i-kilsviken/ […]

  Tilbakesporing by check my sitecheck my site — 12. oktober 2013 @ 00:30

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment