Kilsviken Open 06

Tekst: Åsmund Indrebø Næs

I tradisjonens tro ble det holdt generalforsamling for fiskeklubben RIB her i Kilsviken. Sola skinte da 3 av 4 styremedlemmer rullet inn på gressteppe torsdag formiddag. Gutten med flest navn, goben, hadde underholdt store deler av kjøreturen, denne gangen med kreative løsninger på lokale mordgåter. Mr. Wade og undertegnende hadde hørt seg mette på ”lille-Poirot” sine refleksjoner rundt et simpelt selvmord, og var glade for å se hytta/møterommet stå klart til nok et flott opphold.
[flickr style=»width:450px;»]photo:2888132454[/flickr]

Trekløveren var kjapp i vendinga og var strakt utpå det våte element for å fange fisk. Gjedda klarte heller ikke denne gang å motstå våre agn som ble ført under vannskorpa med den største selvsikkerhet. Dette fordi trioen hadde en såkalt normaltru, der man er sikker på å få fisk, men ikke overivrig (overtrua) (jfr. boka ”trua” som slipes om ikke lenge). Gøben fra køben, som egentlig er fra tomter, dro opp den største fisken på 5,6 kg. Ikke dårlig for en andrereisgutt! Vi etablerte unnte ungfolen dette, og kosefisket opp noen vanndyr av litt mindre dimensjoner.

[flickr style=»width:450px;»]photo:2887296801[/flickr]

Senere på kvelden ankom Arnstein alias Petter. Det skulle vise seg at ikke alt skule gå Petter sin vei denne gang. Denne kvelden merket vi ingenting spesielt, men på ørretfiske dagen etter så vi fort at noe var galt. Mens Mr.wade gjorde en flott jobb og fanget to regnbågar på rundt 1,5 kg, buttet det kraftig for den andre fluefiskeren. Sluklaget på nabovannet hadde selvfølgelig små problemer med å levere varene, og dro hjem med en samlet fangst på ca 12kg.
[flickr style=»width:450px;»]photo:2888132498[/flickr]
Petter hadde trolig blitt rammet av en kombinasjon av to ting, som egentlig er to sider av samme sak; nemlig papptru og førstereis-syndromet. Stakkars gutt. Mens dette virkelig var Wade sin helg, med aksjegevinst og titantru, stanima, buzz seire, og aure på flue, var Petter langt, langt, langt, langt, langt nede, punktert og på felgen. Det er forferdelig å se en så god mann bli rammen av slike onder/demoner. Selv en pizzabil full av utstyr og gagets hjelper lite når noe slikt inntreffer.

Dagen derpå, lørdagen, var tilnærmet en kopi av fredagen. Wade var ivrigere enn Jon kannon på elgkroa for å komme seg ut på jakt. Vi er heldig som har en så fokusert og suksessrik (økonomisk etc) leder/CEO, selv om han av og til blir ”over the top” profesjonell for oss andre…. men han er en leder med en tru vi andre kan se langt etter. Hva antall fisker på lørdag angår, fikk wade man 1 og undertegnede, dvs Guuuuuten, 2 flotte våraurer. I slike stunder runger ofte Guten-låter rundt vannet, som f.eks hitlåta ”det er bare en Guten”.
[flickr style=»width:450px;»]photo:2887297713[/flickr]

Selve generalforsamlinga ble også avholdt der arbeidsoppgaver ble fordelt ,og the grand tour bestemt. Hovedturen går til Femunden. Vi ble også enige om en månedlig avgift som til slutt skal føre oss til Grønland i 2010. Søndagen var vi en liten tur på vaneren og fikk mest smått.

Sumasummarum var det flott å se andrereisgutten Goben etablere seg med mer tru enn tidligere, Wade etablere titantru og en Guut som igjen beviste hva han står for. I kontrast var det trist å se det største fallet siden 9/11, Velte-Petter. Vi får håpe Gud er nådig og gir han tru og styrke til the Grand Tour. Kanskje fiskeporno kan hjelpe han i riktig retning. Takk kilsviken for nok et godt opphold, du er god mot oss!

[flickr]set:72157607491698031[/flickr]

1 kommentar »

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 79507 more Infos: ribweb.org/2006/05/kilsviken-open-06/ […]

    Tilbakesporing by horse racing system — 12. oktober 2013 @ 11:51

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment